Радови на водоводној мрежи током следеће недеље

Нема коментара Share:

08.04.2022.
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у понедељак, 11. априла, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Рајачкој, Дукатској и Улици Владимира Митровића, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Наредног дана, у уторак, 12. априла, на општини Врачар од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи непарне стране Ресавске улице (од Крунске до Краља Милана).

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Земун, у уторак, 12. априла, од 8.45 до 21 сат воду неће имати ни потрошачи у Новосадској и припадајућим улицама.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће и планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Раковица од понедељка, 11. априла до суботе, 16. априла. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 

– 11. и 12. априла – потрошачи у Топчидерској улици, Булевару патријарха Павла, Патријарха Димитрија и насељу Стара Раковица; 

– 12. и 13. априла – потрошачи у насељу Ресник; 

– 13. и 14. априла – потрошачи у насељима Миљаковац 1 и 2, Канарево брдо и Кошутњак; 

– 14. и 15. априла – потрошачи у Улици кнеза Вишеслава и насељима Видиковац, Лабудово брдо и Петлово брдо;

– 15. и 16. априла – потрошачи у насељу Раковица и делу рејона оивиченом улицама Кнеза Вишеслава, Патријарха Димитрија и Црнојевића.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Из „Водовода” апелују на потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси: www.bvk.rs.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Потписан уговор о изградњи станова у Видовданској 2а

Следећа вест

Промена режима рада линија јавног превоза у Реснику

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *