Градоначелник Радојичић честитао Ускрс патријарху српском Порфирију, Српској православној цркви и свим православним верницима

Нема коментара Share:

22.04.2022.
Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић честитао је највећи хришћански празник Ускрс његовој светости, патријарху српском Порфирију, Српској православној цркви и свим верницима који овај празник обележавају по јулијанском календару. 

– Ваша светости, поводом највећег хришћанског празника Васкрса, Вама и свим верницима православне вероисповести упућујем искрене честитке, уз жеље да празник ускрснућа Христовог прославите у миру и здрављу, надахнути његовом љубављу према својим ближњима и у чињењу добрих дела у овом тешком времену. Нека нас празник Христовог ускрснућа повеже да у једниству и солидарности заједнички градимо друштво узајамног поштовања и толеранције. Желим да овај празник поновног рођења и наде у боље сутра проведете са својим породицама у добром здрављу, срећи и међусобном разумевању. У нади да ће нам празник Христовог васкрсења дати нову снагу да истрајемо у вери, љубави, толеранцији и међусобном разумевању, те да се изборимо са свим новим и постојећим изазовима – Христос воскресе, ваистину воскресе! Срећан Васкрс – наводи се у честитки градоначелника Београда проф. др Зорана Радојичића.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Подела ускршњих јаја на београдским пијацама

Следећа вест

Весић: Београд је солидаран са свим људима у невољи

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *