Весић: Породица Буловић из Сурчина на Ускрс добила опремљену, монтажну кућу

Нема коментара Share:

24.04.2022.
Заменик градоначелника Горан Весић обишао је на Ускрс породицу Буловић, која је захваљујући Фондацији за децу и младе Београда „Гнездо” и донаторима добила опремљену монтажну кућу у Бечмену. Породицу су обишли и директорка Фондације Тања Поповић и председник општине Сурчин Стеван Шуша. 

Весић је навео да нас Ускрс, најрадоснији хришћански празник, који значи победу живота и добра, подсећа да чинимо добра дела, како би наше друштво било хуманије и боље.

– Породица Буловић добила је опремљену кућу захваљујући фондацији „Гнездо” и донаторима. Већа победа нам данас није потребна од тога – рекао је Весић.

Он је подсетио да се у Сурчину гради кућа и за породицу Јелић, а Град помаже и друге којима је помоћ неопходна, међу којима је пет породица из Петриње, које ће такође добити дом јер су без њега остале у земљотресу.

– Најважнија порука јесте да будемо солидарни, да бринемо једни о другима и да помажемо једни друге. То је и најважнија ускршња порука љубави, живота, пријатељства – рекао је Весић.

Стеван Шуша је изразио велико задовољство што су породицу Буловић увеселили на Ускрс. 

– Наставићемо да помажемо јер се тако враћамо ономе што је одувек красило нас као нацију, а то је да они који могу помажу. То је и сврха живота – казао је Шуша, захваливши свим донаторима који су помогли да се изгради кућа и „Еуросалону” који је кућу опремио.

Захвалност свима изразила је и Ивана Буловић, која са супругом Александром има четворо деце.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: „Свесрпски дечји сабор” од 26. до 29. маја у Београду

Следећа вест

Помоћ станарима зграде у Улици Хусинских рудара 24 коју је задесио пожар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *