Весић: Радници ГСП-а и других комуналних предузећа и овај празник проводе радно

Нема коментара Share:

25.04.2022.
Заменик градоначелника Београда Горан Весић обишао је данас погон ЈКП „ГСП Београд” на Новом Београду. Он је запосленима честитао Ускрс и донео им ускршња јаја, након чега је са радницима доручковао у ресторану предузећа. 

Весић је истакао да за раднике комуналног система Београда не постоје празници попут Ускрса или Божића, јер, како је рекао, обављају свакодневни посао који је неопходан за функционисање Београда.

– На тај начин грађанке и грађани Београда добијају услуге које им припадају. Због тога сваки празник проводим са запосленима у комуналном систему Београда, јер на тај начин желим да им захвалим на свему што раде за град и грађане. Желим да знају да Град Београд води рачуна о њима. Због тога сам данас у погон ЈКП „ГСП Београд” на Новом Београду донео ускршња јаја која су офарбана у ресторану Скупштине града, Није у питању „декупаж” већ природнији начин фарбања – луковица. Данас ћу доручковали заједно са радницима ГСП-а у њиховом ресторану и тако им се на још један начин захвалити јер један од највећих хришћанских празника проводе на радним местима, уместо са својим породицама. Веома ценимо њихов рад и желимо да им покажемо колико су важни за функционисање Београда. Јавно  комунално предузеће „ГСП Београд” данас ради у празничном режиму, али све се реализује без кашњења и по реду вожње – рекао је Весић.

Он је подсетио на екстремније периоде пандемије, када је велики број возача био позитиван на вирус корона и нагласио да ни тада није долазило до укидања линија или већег смањења броја возила на градским улицама.

– Није било лако организовати превоз у таквим периодима, али ни тада није било редуковања линија, што се дешавало у многим градовима. Са нама су данас овде и финансијски директор ГСП-а Дејан Крстовић, као и Зоран Антић, председник Самосталног синдиката ГСП-а, те и њима, као и осталим запосленима желим да кажем хвала јер празник проводе радно – додао је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Радојичић честитао Празник рада

Следећа вест

Подела ускршњих јаја на београдским пијацама

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *