Успешан наступ ТОБ-а на сајму „Itf Slovakiatour“ у Братислави

Нема коментара Share:

01.05.2022.
Један од највећих и најзначајнијих сајмова туристичке индустрије у Словачкој је „Itf Slovakiatour“ где је Туристичка организација Београда је  представила богату туристичку понуду за период лето-јесен 2022. године, саопштено је из ове организације.

На сајму су били присутни носиоци туристичке привреде-саобраћајна индустрија, хотелска индустрија, туристичке агенције, националне и локалне туристичке организације.

Ift Slovakiatour традиционално прати и сајам „Danubius Gastro“ са најновијим технологијама за производњу и паковање хране ,као и опрема за хотелску индустрију. 

Туристичка организација Београда, заједно са ТО Србије, Војводине, Ниша, Суботице и ПК Војводине је представила најатрактивније туристичке потенцијале Београда и Србије на словачком тржишту.

Скупу су присуствовали амбасада РС у Словачкој као и представници туристичке привреде из региона. 

Договорен је наставак сарадње  на пројектима који доприносе промоцији туристичких вредности, као и размене материјалне и нематеријалне културне баштине два пријатељска народа.

У фокусу су и нови трендови за туристе који се све више одлучују да новостечену могућност „рада од куће“ замене радом са било које тачке на планети.

Београд је постао лидер у региону као једна од веома популарних дестинација која окупља највећу светску мрежу „дигиталних номада“.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић честитао Рамазански бајрам

Следећа вест

Градоначелник Радојичић честитао Рамазански бајрам

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *