Донација Дома омладине Школи за ученике оштећеног слуха „Вељко Рамадановић”

Нема коментара Share:

18.05.2022.
Члан Градског већа Фадиљ Еминовић и помоћник секретара Секретаријата за културу Андрија Бојанић обишли су данас Школу за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић” у Земуну и том приликом уручили појачало за потребе школског оркестра, донацију Дома омладине.

– Музика је вид социјализације деце са оштећеним видом, а такође и један од начина да се истакну и покажу свој таленат – изјавио је Еминовић и додао да је и сам имао прилику да слуша наступ школског оркестра.

Директорка Школе за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић” Јелена Вукић захвалила je на поклону у име школе и чланова који су део школског оркестра.

– Наши ученици постижу невероватне резултате на музичким фестивалима, а њихов труд и таленат ће уз ново појачало свакако доћи до изражаја и дати им мотивацију за следећа планирана ангажовања – рекла је директорка.

Вођа оркестра, ученик другог разреда средње школе, рекао је да је појачало дошло у најбољем тренутку и да захваљујући пробама и наступима успевају да забораве на тешке школске задатке.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измењен режим рада линија јавног превоза током одржавања „Фајнал фор Евролиге 2022”

Следећа вест

Весић: Град Београд уплатио новац изборним листама из јавних извора за покриће трошкова изборне кампање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *