Нов начин информисања грађана преко валидатора у возилима јавног превоза

Нема коментара Share:

18.05.2022.
Секретаријат за јавни превоз од петка, 20. маја, пушта у рад нов систем за информисање путника путем валидатора у возилима јавног градског превоза на територији Београда. Нови систем информисања путника односи се на обавештавање корисника у возилима о изменама траса линија због извођења радова, одржавања манифестација и других активности које утичу на промену трасе линија. 

Корисницима јавног превоза на валидаторима у возилу биће доступна информација о изменама на траси линије којом се превозе, као и адреса интернет-странице Секретаријата за јавни превоз са актуелним режимским изменама где се налазе детаљне информације о промени на трасама линија.

За брз и једноставан приступ информацијама о свим актуелним изменама траса линија ЈЛПП-а на валидаторима ће бити доступан и QR код чијим скенирање путем мобилног телефона корисници приступају сајту Секретаријата за јавни превоз. Дигитализација система јавног превоза је један од кључних пројеката за даљи развој и унапређење, која за циљ има пружање што квалитетније услуге корисницима јавног превоза. Планови Секретаријата за јавни превоз у наредном периоду су у директној вези са даљим развојем ових система, наведено је у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радојичић отворио 24. Европски форум урбаног шумарства

Следећа вест

Измењен режим рада линија јавног превоза током одржавања „Фајнал фор Евролиге 2022”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *