Одржан састанак представника Града Београда и „Ласте“

Нема коментара Share:

25.05.2022.
Данас је у просторијама Секретаријата за јавни превоз Града Београда одржан радни састанак између представника Секретаријата за јавни превоз и представника СП „Ласта“ а.д. Београд, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Састанку су између осталих присуствовали секретар Секретаријата за јавни превоз Јовица Васиљевић и генерални директор СП „Ласта“ а.д. Београд Владан Секулић. Састанак је одржан поводом неодржаних полазака на приградским линијама у мају месецу од стране СП „Ласта“ а.д. Београд.

Hа састанку је предочен број полазака који није одржан од стране превозника, а разговарано је и о техничким капацитетима и могућностима превозника за одржавање планираних полазака у складу са редовима вожње. Представници СП „Ласта“ а.д. Београд су се сложили да је било проблема са исправношћу возног парка и најавили набавку нових возила чиме ће обезбедити већу поузданост у испуњењу уговорних обавеза. Такође, представници СП „Ласта“ а.д. Београд су изјавили да ће се предузеће потрудити да поштује и испуњава уговорне обавезе како би грађанима пружило услугу у складу са планираним редовима вожње.

Секретаријат за јавни превоз ће наставити да прати рад овог, али и свих осталих превозника, поступати у складу са уговором, инсистирати на испуњењу уговорних обавеза и пружању адекватне превозне услуге грађанима Београда.

Секретаријат за јавни превоз истиче да град Београд благовремено испуњава све своје финансијске обавезе у складу са уговором, како према СП „Ласта“ а.д. Београд тако и према осталим превозницима.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Потписан План заштите деце у уличној ситуацији од насиља, занемаривања и искоришћавања

Следећа вест

Градски симболи у бојама Аргентине

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *