Нови Београд ускоро добија реконструисани клуб за најстарије суграђане

Нема коментара Share:

26.05.2022.
Секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић обишла је данас радове на текућем одржавању објекта социјалне заштите радне јединице Дневни центар и клуб за старије „Др Михаило Ступар IV” у Новом Београду.

Секретарка Станисављевић је рекла да услуге овог клуба користи више од 200 најстаријих суграђана са подручја Ледина, те да је ово први пут да се реконструише овај објекат од преко стотину квадратних метара.

– Радови су почели пре десетак дана и очекујемо да ће за три седмице објекат бити комплетно сређен, а наручен је и нови намештај. Урађена је нова расвета, комплетна реконструкција санитарних чворова, малтерисање, глетовање и кречење зидова, нови подови – навела је Наташа Станисављевић.

Како је рекла, на овај начин показујемо да улажемо у објекте социјалне заштите, објекте које користе најстарији суграђани. Ово је, додала је, улагање не само у објекте већ и у запослене.

– У Новом Београду имамо пет клубова за најстарије суграђане, у Београду их има 33, од чега је у протеклих седам година отворено 13. У овој години биће отворена још два нова клуба, у Новом Београду и Раковици – закључила је секретарка.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Санација јавног осветљења у Теразијском тунелу

Следећа вест

Градоначелник Радојичић с амбасадорком Шведске отворио „АВА шопинг парк”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *