Градоначелнику Радојичићу уручена захвалница поводом заслуга за организацију колективног венчања

Нема коментара Share:

03.06.2022.
Градоначелнику Београда проф. др Зорану Радојичићу данас је у Старом двору уручена захвалница поводом заслуга за организацију претходно одржаног колективног венчања. На платоу испред Скупштине Града Београда венчало се 26 парова, а домаћин колективног венчања био је градоначелник Радојичић.

Градоначелник је овом приликом честитао паровима венчање и пожело им све најбоље у животу.

– Град Београд брачним паровима показује да су у Граду они који негују осећај заједништва и који о њима мисле. Драго ми је што ови млади људи схватају значај брака и породице. Појединац остварује себе у браку и породици те постиже неке од најважнијих животних успеха и циљева – рекао је први човек престонице.

Градоначелник је истакао да је задовољан овогодишњом организацијом колективног венчања и захвалио свима који су допринели да се манифестација и ове године одржи.

– Хвала свима, а посебно господину Тивију Мелчеву на прилици да организујемо лепе догађаје у Старом двору, попут колективног венчања. Желим да се овај пројекат настави и развија још дуго година. Младенцима желим срећу и децу која ће проистећи из љубави крунисане венчањем. Верујем да ће наш Београд тако бити још лепши и бољи – закључио је градоначелник.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измене траса јавног превоза због радова

Следећа вест

Број новорођене деце у Београду у односу на 2020. годину порастао за 5,8 одсто

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *