Измене траса јавног превоза због радова

Нема коментара Share:

03.06.2022.
За време реконструкције Улице Цветанова ћуприја, на делу од зоне раскрснице са Улицом Миомира Денића до зоне раскрснице са Улицом Слободана Витановића, у дужини од 350 метара, од 6. до 15. јуна, од 7 до 17 часова, доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза. Возила са линије 20 ће саобраћати на релацији Миријево 3 – Медаковић 3, а возила са линије 312 ће саобраћати на релацији МЗ Велики Мокри Луг – Кумодраж – МЗ Велики Мокри Луг на траси: МЗ Велики Мокри Луг – Николе Груловића – Византијска – Владимира Ћоровића – Стражарска коса – Војводе Степе – Кумодраж – Војводе Степе – Стражарска коса – Липовачка – Забранска – Николе Груловића – МЗ Велики Мокри Луг, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линије 312 ће на измењеном делу трасе користити привремена стајалишта прекопута постојећих, и то у улицама Стражарска коса, Липовачкој, Забранској и Николе Груловића. Ван дефинисаних временских интервала, возила са линија 20 и 312 ићи ће својим редовним трасама.

Током извођења радова на монтажи крана за потребе градилишта у Голсвордијевој улици (Врачар), такође ће доћи до промена у раду линија јавног превоза. Радови се изводе 5. јуна на коловозу у Голсвордијевој улици, на делу од Булевара краља Александра до Хаџи Ђерине, тако да ће и ова деоница бити затворена за саобраћај. 

На линијама 25 и 25П, возила ће у смеру ка периферији саобраћати улицама Рузвелтовом, Булеваром краља Александра, Београдском, Крунском и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовно. Возила са линије 26 ће у смеру ка периферији саобраћати Булеваром краља Александра, Београдском, Крунском и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру ићи редовном трасом.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Позив добровољним даваоцима крви

Следећа вест

Градоначелнику Радојичићу уручена захвалница поводом заслуга за организацију колективног венчања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *