Аудиција за нове полазнике Школе глуме и говора Омладинског позоришта „Дадов”

Нема коментара Share:

06.06.2022.
Омладинско позориште „Дадов” као и сваке године пред почетак нове сезоне отвара своја врата за пријем нових чланова у своју Школу глуме и говора. Аудиције ће се одржати од 11 часова 27. и 28. августа, као и 3. септембра. 

Аудиција је бесплатна и биће организована у сали Удружења композитора Србије, Мишарска 12-15. Пријем нових чланова важи за узраст од седам до 19 година.

Свим заинтересованим девојчицама и дечацима узраста од седам до 19 година Школа глуме и говора пружа прилику да развијају своје таленте и уче основе за бављење глумачком професијом, али и другим позоришним и сценским професијама.

За аудицију је потребно припремити рецитацију, монолог и имитацију.

Више информација о аудицији и Школи глуме и говора заинтересовани могу добити на сајту: www.dadov.rs – Школа глуме и говора или на телефон 011/3234-886. Пријава за аудицију врши се путем сајта: dadov.rs кликом на поље ПРИЈАВИ СЕ у делу Школа глуме и говора или кликом на банер. Пошто се изабере жељени датум, 27, 28. август или 3. септембар, и тачно време аудиције, у пријави је потребно навести годину рођења кандидата, мејл адресу и контакт телефон (мобилни).

Омладинско позориште „Дадов” успешно ради са младима више од 60 година.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Радојичић: Циљ је остварен, Тиршова 2 се гради

Следећа вест

Весић најавио реконструкцију Сремске улице

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *