Mултимедијални програм Међународног клуба пријатељства – „Упознајте Данску”

Нема коментара Share:

09.06.2022.
У оквиру програмске сарадње Дечјег културног центра Београд и Амбасаде Данске, у среду, 15. јуна, од 18 часова у Малој сали ДКЦБ одржаће се мултимедијални програм Међународног клуба пријатељства – „Упознајте Данску”.

Интерактивна презентација и наградни квиз осмишљени су за децу основношколског узраста како би на непосредан начин сазнала о особеностима најмање државе Скандинавије, чије порекло датира из праисторије. Учесници програма ће уз укусе данских посластица имати прилику да новостечено знање покажу на завршном квизу и тако освоје лепе награде.

Међународни клуб пријатељства Дечјег културног центра Београд реализује програме са жељом да деци и младима представи и приближи различите културе, обичаје и уметност одређеног поднебља. Путем разговора са учесницима програма, креативних радионица и квиза знања, млада публика има могућност да сагледа богатство различитости које постоје у свету, чиме развија толерантност и прихватање другог и другачијег, радозналост и жељу за новим знањима.

Улаз за програм „Упознајте Данску” је слободан, уз пријаве на сајту Дечјег културног центра Београд, а заинтересовани за учешће у програму могу се пријавити најкасније до 14. јуна.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: Београд отворен град који саосећа са људима који су побегли од рата из Украјине

Следећа вест

Град Београд омогућио бесплатни рекреативни боравак корисницима дневних боравака за децу и младе са сметњама у развоју

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *