Весић: Бољи превоз за Радиофар

Нема коментара Share:

17.06.2022.
На захтев грађана насеља Радиофар, од понедељка, 20. јуна, појачане ће бити линије градског превоза према овом насељу, рекао је гостујући у јутарњем програму Студија Б заменик градоначелника Београда Горан Весић.

– Насеље Радиофар је повезано са Новим Београдом линијом 613 (Нови Београд /Павиљони/ – насеље Радиофар) на којој саобраћа тренутно једно минибус возило радним даном и суботом на сваких 90 минута. Први полазак је у 5.30, а последњи у 19.10 часова, док недељом нема превоза. Грађани су ми писали неколико пута, тако да је Секретаријат за јавни превоз извршио анализу рада линије 613 и утврдио да су грађани били у праву – рекао је Весић.

Он је рекао да је данас потписао решење на основу кога ће од понедељка, 20. јуна, бити уведено још једно додатно минибус возило на линији 613.

– Минибус возило ће саобраћати на 45 минута уместо досадашњих 90 минута, радним данима и суботом. Поласци ће бити уведени и недељом, на 90 минута, будући да на тој линији тренутно нема полазака недељом – објаснио је Весић.

Он је додао да ће бити продужено радно време линије 613, тако да ће први полазак бити у 5.30, а последњи у 21.25 часова.

– Срећан сам зато што сам решио овај проблем заједно са грађанима. Ово је пример како заједно можемо да наш Београд учинимо бољим местом за живот свих људи – поручио је Весић.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Весић: У Београду много урађено, смањена задуженост, без динара дуга за социјалу

Следећа вест

Мобилна експозитура Банке „Поштанска штедионица” у петак и суботу на пијаци „Видиковац”

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *