Наставак летње кампање „Извуци ас из рукава”

Нема коментара Share:

01.07.2022.
Институт за трансфузију крви Србије у оквиру летње кампање „Прихвати изазов – Извуци ас из рукава” организује бројне акције добровољног давања крви на терену. Фокус рада на терену трансфузиолошких екипа следеће недеље, када је реч о београдским општинама, биће на Лазаревцу.

Грађани ће моћи да се прикључе акцијама и то у понедељак, 4. јула, у поменутој општини, у Тамнави (источно поље) од 9 до 14 часова, као и у општини Нови Београд, испред Старог Меркатора у аутобусу за трансфузију крви, од 9 до 14 сати. У уторак, 5. јула, екипе ће такође бити у општини Лазаревац, испред „БТО система” од 10 до 16, а у среду, 6. јула, у предузећу „Централни ремонт” од 9 до 15 сати. Истог дана, крв се може дати и у Новом Београду, у просторијама „Телекома Србије” од 10 до 16, као и на Чукарици у Пожешкој улици испред дома здравља од 9 до 14 сати.

Екипе Института ће у четвртак, 7. јула, поново бити у општини Лазаревац, и то у Центру за културу ове општине, од 10 до 16 сати, док ће у петак, 8. јула, бити у Медошевцу од 10 до 15 сати. Истог дана крв могу дати грађани градске општине Звездара испред зграде ове општине од 9 до 14 сати, као и у Новом Београду испред „Атриума”, од 10 до 14 сати.

Последњег дана овонедељне кампање, 9. јула, акцији се могу прикључити грађани општине Палилула, у аутобусу за давање крви који ће се налазити испред „Ритејл парк стоп шопа” у Борчи, од 11 до 16 часова.

„Прихвати изазов – Извуци ас из рукава! У току је летња кампања, прикључи се и ти, буди добровољни давалац крви, надмаши себе, помози некоме да буде победник у својој борби”, поручили су из Института за трансфузију крви Србије.

Осим на терену, крв се као и до сада може дати у просторијама овог института, који се налази у Светог Саве 39, радним даном од 7 до 19, а суботом и празницима од 8 до 15 часова.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Потрошачи у Грочанској у понедељак без воде до 16 часова

Следећа вест

Награђени најбољи ђаци општине Савски венац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *