Никодијевић позвао Београђане на дочек Новака Ђоковића

Нема коментара Share:

11.07.2022.
Традиционално испред Скупштине града дочекујемо наше спортске шампионе, а вечерас имамо невероватно леп повод будући да је Новак Ђоковић освојио нову титулу на Вимблдону. Новак је херој читаве нације и вечерас ће бити са нама на чувеном балкону Старог двора, изјавио је председник Скупштине града Никола Никодијевић за Танјуг. 

Никодијевић је подсетио да ово није први пут да Ђоковићу Град Београд приређује дочек и нагласио да је сваки досадашњи био подједнако драг и значајан. 

– Радујемо се сваком Новаковом успеху. Припремамо богат програм и верујем да ће се вечерас окупити велики број људи. Пре него што Новак буде изашао на балкон, окупљени ће моћи да уживају у музичком програму, а након што Београђани поздраве нашег шампиона, уследиће још нека изненађења. Очекујем прави спектакл, јер Ђоковић није заслужио ништа мање. Све што је урадио на Вимблдону ове године, али и током претходних сезона, заиста је нестварно и можда у овом тренутку још увек немамо представу колики су то успеси. Имамо привилегију да живимо у времену Новака Ђоковића и позивам све суграђане да дођу како бисмо нашем шампиону приредили спектакуларну журку – рекао је Никодијевић.

Он је прецизирао да музички програм почиње у 20 часова, те да ће прво наступати „ди-џејеви”, потом око 20.30 часова Саша Ковачевић у чијој музици ће присутни моћи да уживају између 30 и 40 минута. 

– После тога почиње званични програм, који подразумева интонирање химне Србије, излазак Новака Ђоковића на балкон и његово обраћање, након чега следи наступ Дејана Петровића. Сигурни смо да нас вечерас очекује добра журка. Навикли смо на дочеке, јутрос смо имали састанак и већ у преподневним часовима почели су припремни радови испред Старог двора. На располагању су нам велики професионалци, веома изверзирани људи и за припрему оваквог догађаја нам је потребно свега неколико сати. Верујем да ће све протећи у најбољем реду, очекује нас лепо време, без падавина и врућине, тако да постоје сви услови за сјајан провод вечерас. Новака ћемо, као домаћини, дочекати градоначелник Александар Шапић и ја, али фокус уопште није на нама, ово је Новаково вече и он треба да прослави велики успех са грађанима Београда и Србије – закључио је Никодијевић. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Теслин дан” у кули на Гардошу

Следећа вест

Измена рада линија јавног превоза због радова у Улици кружни пут вождовачки

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.