Наставља се сузбијање одраслих јединки комараца

Нема коментара Share:

26.07.2022.
Сектор екологије и унапређења животне средине „Градске чистоће” наставља са акцијама сузбијања одраслих јединки комараца на територији Београда.

Како је најављено из овог предузећа, данас од 19 до 24 часа, акцијама са земље третираће се локалитети: Прогар, Тарзан плажа, Бојчинска шума, Гроцка уз Дунав, Брестовик, Ново Бежанијско гробље, СЦ „Сурчин”, од Блока 45 ка Остружничком мосту, Сурчинско поље, Виноградска, Бела стена, Ада Хуја, Грочанска ада, обала Дунава ка Ритопеку, Алтина, Плави хоризонти, Школско добро, Земун поље, Нова Галеника, 13. мај, Батајница, Шангај, Бусије, Радиофар и Гроцка.Никодијевић: „Београдски маратон” је манифестација где се снови остварују

Препарат који се користи за термално и хладно замагљивање регистрован је од Министарства за заштиту животне средине и уписан у Привремену листу биоцидних производа.

Из Јавног комуналног предузећа „Градска чистоћа” апелују на суграђане да екипама које изводе третмане сузбијања комараца омогуће несметан рад, а на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током спровођења акција на локацијама где се обавља сузбијање комараца.

Суграђани сваког радног дана од 7 до 15 часова могу да пријаве локације на којима примете повећано присуство комараца позивом на бесплатан број телефона 0800-000-807 или путем електронске поште на адресу: ekologija@gradskacistoca.rs

Претходна вест

Представљена прва усвојена Стратегија за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Београду

Следећа вест

Екипе „Чистоће” и сутра спроводе третмане сузбијања комараца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *