Подршка Града Београда у реализацији нових пројеката

Нема коментара Share:

13.07.2022.
Члан Градског већа Вук Мирчетић разговарао је са председником градске општине Младеновац Владаном Глишићем и његовим сарадницима о актуелним и будућим пројектима у овој општини.

Током радног састанка у Општини Младеновац, Мирчетић је нагласио да су потребе грађана на првом месту и да ће, приликом реализације различитих пројеката, рад на побољшању услова живота становника градских општина бити приоритет и основни задатак руководства Града Београда.

– У директној комуникацији најбоље можемо да сагледамо потребе грађана, како бисмо на основу тога планирали будуће инвестиције. Циљ нам је да дођемо до нових идеја и решења и подстакнемо грађане да активније учествују у креирању планова и доношењу одлука. Младеновац има велике потенцијале у многим областима, нарочито када је реч о култури и туризму и верујем да ћемо у наредном периоду у тим сегментима много тога унапредити. Градоначелник Александар Шапић и његов тим имају идеје и енергију да досадашњу добру сарадњу Града Београда и Општине Младеновац у многим областима унапреде, а ови сусрети су први корак у том смеру – рекао је Мирчетић.

Једна од тема састанка било је и оснивање својеврсног инфо центра по угледу на градску кућу која постоји на Новом Београду и то би био информативно-сервисни центар грађана.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промењен режим рада линија јавног превоза у Вукасовићевој улици

Следећа вест

Градоначелник Шапић: Редован састанак са председницима општина убудуће нова пракса

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *