Потписани уговори за соларне панеле

Нема коментара Share:

15.07.2022.
Уговори о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе потписани су у Општини Звездара са 17 грађана који су испуњавали услове конкурса, као и са извођачима радова, саопштили су из ове градске општине. 

Председник градске општине Звездара Владан Јеремић рекао да је Општина препознала значај енергетске ефикасности и да са Министарством рударства и енергетике реализује неколико пројеката, од којих је уградња соларних панела први. 

Он је захвалио грађанима који су препознали значај обновљивих извора енергије и позвао их да се обрате Општини и у вези са другим мерама енергетске ефикасности које ће се спроводити у наредном периоду. 

– Како бисмо изашли у сусрет житељима Звездаре у погледу енергетске ефикасности, ово је први корак када су у питању активности на којима смо радили заједно са Градом и министарствима. Честитам свима вама који сте данас овде на званичном потписивању уговора – рекао је Јеремић и истакао да ће први соларни панели бити уграђени већ следеће недеље. 

Догађају су присуствовале и заменица председника градске општине Звездара Драгана Ђурић и чланица Општинског већа Гордана Мишев са сарадницима.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промена режима рада линија јавног превоза током радова у Улици Михаила Булгакова

Следећа вест

Градоначелник Шапић у недељу у званичној посети Општини Соколац у Источном Сарајеву

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *