Промена режима рада линија јавног превоза током радова у Улици Михаила Булгакова

Нема коментара Share:

15.07.2022.
Из Секретаријата за јавни превоз је саопштено да ће се изводити радова на рехабилитацији Улице Михаила Булгакова, на делу од зоне раскрснице са Улицом Матице српске до зоне раскрснице са Улицом Љубише Миодраговић.

Радови ће се изводити од 18. јула до 18. августа по фазама и то:

Фаза 1 – Радови се изводе на коловозу Улице Михаила Булгакова, на делу од зоне раскрснице са Улицом Матице српске до зоне раскрснице са Улицом Косте Нађа, од 18. до 25. јула. Током извођења радова предметна деоница ће бити потпуно затворена за саобраћај, при чему ће доћи до промене у раду линије ЈЛПП-а:

– возила са линије 27 ће у оба смера саобраћати улицама: Раблеовом, Матице српске, Самујела Бекета, Косте Нађа и даље редовном трасом.

Фаза 2.1 – Радови се изводе на коловозу Улице Михаила Булгакова, на делу од зоне раскрснице са Уулицом Косте Нађа до окретнице „Миријево 4” (окретница је слободна за кретање возила ЈЛПП-а), од 26. јула до 1. августа. Током извођења радова возила са линије 27 ће се кретати у зони радова (раскрсница Михаила Булгакова и Коста Нађа) преосталом ширином коловоза, уз наизменично пропуштање које је регулисано саобраћајним знаковима.

Фаза 2.2 – Радови се изводе на коловозу Улице Михаила Булгакова, на делу од колског улаза у окретницу „Миријево 4” до леве половине кослког излаза из предметне окретнице ка Улици Љубише Миодраговића, од 2. до 6. августа. Током извођења радова возила са линије ЈЛПП-а ће се кретати на следећи начин:

– возила са линије 25П, 27Е, 79 и Е6 саобраћаће у смеру ка граду следећом трасом: окретница „Миријево 4” – Михаила Булгакова – Коста Нађа – Самјуела Бекета и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом;

– возила са линије 313 ће у смеру ка насељу „Лештане“, саобраћати следећим улицама: окретница „Миријево 4“, Михаила Булгакова, Коста Нађа, Самјуела Бекета, Љубише Миодраговића и даље редовном трасом, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

Фаза 3.1 – Радови се изводе на коловозу Улице Михаила Булгакова, на делу од колског улаза у окретницу „Миријево 4” до леве половине раскрснице са Улицом Љубише Миодраговића (гледано у смеру ка граду), од 7. до 12. августа. Током извођења радова возила са линије ЈЛПП-а ће се кретати на следећи начин:

– возила са линије 25П, 27Е и Е6 ће у смеру ка окретници „Миријево 4” саобраћати следећим улицама: Самјуеула Бекета, Косте Нађа и Михаила Булгакова до окретнице „Миријево 4”;

– возила са линије 79 ће у смеру ка окретници „Миријево 4” саобраћати следећим улицама: Косте Нађа и Михаила Булгакова до окретнице „Миријево 4”;

– возила са линије 313 ће саобраћати скраћеном трасом, односно промену смера ће извршити системом улица Смедеревски пут, Нина Кирсанова, Љубише Миодраговића и Смедеревски пут;

– возила са линије 25П, 27Е, 79 и Е6 ће у смеру ка граду саобраћати следећом трасом: окретница „Миријево 4” – Михаила Булгакова – Коста Нађа – Самјуела Бекета и даље редовном трасом.

Фаза 3.2 – Радови се изводе на коловозу Улице Љубише Миодраговића – десна половине раскрснице са Улицом Михаила Булгакова (гледано у смеру ка граду), на делу од кућног броја 71 у Улици Љубише Миодраговића до пешачког прелаза који се налази после зоне раскрснице са Улицом Михаила Булгакова, од 13. до 18. августа. Током извођења радова возила са линије ЈЛПП-а ће се кретати на следећи начин:

– возила са линије 313 ће саобраћати скраћеном трасом, односно промену смера ће извршити системом улица Смедеревски пут, Нина Кирсанова, Љубише Миодраговића и Смедеревски пут.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Промена режима рада трамвајских линија

Следећа вест

Потписани уговори за соларне панеле

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.