Нападнут радник „Градске чистоће”

Нема коментара Share:

19.07.2022.
Јавно комунално предузеће „Градска чистоћа” саопштило је да је данас око 14 сати нападнут возач камиона тог предузећа на Бежаниској коси.

До инцидента је дошло, како се наводи, на Сурчинском путу где је непозната мушка особа зауставила камион „Градске чистоће” и вребално напала возача, тврдећи како екипа предузећа није испразнила контејнерe. Возач је на вербалне нападе одговорио да су контејнери испражњени и тада је нападач пиштољем насрнуо на радника „Градске чистоће”, истакли су у саопштењу.

– Напади на запослене у „Градској чистоћи”, нажалост, нису реткост. Огорчени смо и оштро осуђујемо овај бруталан напад. Радници „Чистоће” часно и предано раде свој посао за добробит свих суграђана, 24 часа сваког дана у седмици, у свим временским условима. Апелујем на грађане да имају у виду њихов труд и посвећеност, као и значај посла који обављају за све нас, те да се уздрже и омогуће запосленима да несметано обављају свој посао – истакао је директор предузећа Марко Попадић.

Возач је задобио повреде у пределу главе изазване ударцем пиштољем. Захваљујући брзој реакцији полиције, нападач је процесуиран, а возач превезен у Ургентни центар, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Наставља се акција сузбијања комараца

Следећа вест

Градоначелник Шапић угостио отправника послова Aмбасаде Малезије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *