Наставља се сузбијање одраслих форми комараца

Нема коментара Share:

25.07.2022.
Сектор екологије и унапређења животне средине Јавног комуналног предузећа „Градска чистоћа” наставља са акцијама сузбијања одраслих јединки комараца на територији Београда, најављено је из овог предузећа.

Како се наводи, данас од 19 до 24 часа третираће се са земље локалитети: Црвенка – Врбовски, насип Дунавац – Врбовски, насип Мали рај ка Дунавцу, Јабучки рит, насип Дунавац – Јабучки рит, Црвенка, Мали рај, Борча, Котеж, Борча греда, Стара Борча, Борча преток, Попова бара, Овча, Пут за Овчу, Падинска скела, Мали Збег, Котеж и Партизански блок.

Препарат који се користи за термално и хладно замагљивање регистрован је од Министарства за заштиту животне средине и уписан у Привремену листу биоцидних производа.

Из овог предузећа апелују на суграђане да екипама које изводе третмане сузбијања комараца омогуће несметан рад, а на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током спровођења акција на локацијама где се обавља сузбијање комараца.

Суграђани сваког радног дана од 7 до 15 часова могу да пријаве локације на којима примете повећано присуство комараца позивом на бесплатан број телефона 0800-000-807 или путем електронске поште на адресу ekologija@gradskacistoca.rs

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Реконструкција Улице Павла Вуисића у насељу Алтина

Следећа вест

Хитан апел Института за трансфузију крви Србије

Прочитајте још

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.