Затворен путни прелаз преко пруге у Батајници

Нема коментара Share:

26.07.2022.
Будући да су завршени радови на изградњи надвожњака, дужине 288 метара, преко пруге у Батајници, и да је постављена сигнализација и успостављена саобраћајна веза између улица Царице Јелене и Шангајске, извођачи радова на модернизацији и реконструкцији брзе пруге ће 26. јула отпочети радове на постављању заштитне ограде, чиме ће бити затворен путни прелаз у непосредној близини железничке станице Батајница, саопштили су из Градске општине Земун.

Друмски саобраћај остаје отворен на путном прелазу ранжирне станице Остружница–Батајница, а грађанима је на располагању и пешачко-бициклистички потходник у железничкој станици Батајница.

Изградњу надвожњака у Батајници покренула је Градска општина Земун којим је премошћен прелаз преко четири колосека брзе пруге и омогућена несметана саобраћајна комуникација житеља насеља Шангај са центром Батајнице. 

Захваљујући општинској иницијативи, изграђена је и нова саобраћајна веза у продужетку Белегишке улице, у дужини од 3,6 километара, која се користи за теретни саобраћај док се не изграде све приступне саобраћајнице које ће бити повезане са надвожњаком. 

Овим пројектом, заједно са надвожњаком, обухваћена је реконструкција и изградња више од 1.400 метара околних саобраћајница.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Шапић: Наставак традиционално пријатељских односа са Израелом

Следећа вест

Инфо дан за грађане поводом суфинансирања мера енергетске санације

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *