Измена режима саобраћаја током викенда

Нема коментара Share:

28.07.2022.
Град Београд и домаћа продуцентска кућа у току предстојећег викенда ће наставити са реализацијом снимања уметничког програма због чега ће доћи до затварања појединих саобраћајница у престоници, саопштили су из Беоком сервиса.

Подсећа се да је у претходним годинама Београд препознат као изузетно атрактивна дестинација за филмску, телевизијску и рекламну делатност, што увелико доприноси промоцији потенцијала нашег града.

Планирано је да се снимање уметничког програма реализује на више локација у граду, и то у данима викенда како би се у што мањој мери утицало на одвијање саобраћаја. Због реализације снимања, саобраћај ће на више локација бити обустављан повремено, док ће у делу једне улице доћи до потпуне обуставе саобраћаја, наводи се у саопштењу. 

Повремена обустава саобраћаја у интервалима до три минута биће у суботу, 30. јула од 9.15 до 11.00 часoва у Улици краља Петра, у делу од Змаја од Ноћаја до Господар Јевремове. У недељу, 31. јула, од 4.30 до 6.30 часoва саобраћај ће бити повремено обустављан у улицама Васе Чарапића (у делу од Доситејеве до Трга републике), Трг републике и Коларчевој. Такође, истог дана, од 7.00 до 11.30 часoва саобраћај ће бити повремено обустављан у улицама Коларчевој, Теразије и Краља Милана (у делу од Теразија до Улице кнеза Милоша). Од 13.00 до 16.00 часoва, саобраћај ће бити повремено обустављан у Задарској (део од Поп Лукине до Сребреничке) и Сребреничкој улици (део од Задарске до Косанчићевог венца). 

До потпуне обуставе саобраћаја доћи ће у недељу, 31. јула, од поноћи до 24.00 часа у крајњој левој саобраћајној траци у Призренској улици, у делу од Теразијског тунела до Балканске улице.

Линије јавног градског превоза неће мењати своје трасе током реализације снимања, већ ће возила, по потреби, док траје обустава за потребе снимања кадра, кратко чекати на својој траси.

За све додатне информације грађани се могу обратити Београсдском позивном центру на бесплатан број телефона 0800-110-011 или на број 011/3090-007, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

У Општини Звездара одржан инфо дан за грађане поводом суфинансирања мера енергетске санације

Следећа вест

Градоначелник Шапић са представницима Делегације ЕУ у Србији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *