У Општини Звездара одржан инфо дан за грађане поводом суфинансирања мера енергетске санације

Нема коментара Share:

28.07.2022.
У Градској општини Звездара данас је одржан инфо дан намењен грађанима који су заинтересовани за учешће на јавном конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда, саопштено је из ове општине.

Мере се односе на унапређење термичког омотача и термотехничких инсталација, као и на уградњу соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Звездара за 2022. годину. Јавни конкурс је расписала Општина Звездара, у сарадњи са Министарством рударства и енергетике.

На јавној расправи, грађани су могли да постављају питања и да разјасне све недоумице у вези са јавним конкурсом, те да добију правовремене и тачне информације како би без потешкоћа испунили потребне услове прописане јавним конкурсом.

Присутни грађани добили су одговоре на сва постављена питања која се односе на услове конкурисања, потребну документацију и мере енергетске санације које ће бити спроведене.

Рок за подношење пријава је 21 дан од дана објављивања, закључно са 15. августом. Све додатне информације и обавештења у вези са јавним конкурсом могу се добити на контакт телефоне 011/3405-681, 011/3405-939 или 011/3405-928, као и слањем питања на електронску адресу: energetska.efikasnost@zvezdara.org.rs.

Догађају су присуствовали чланови Већа Градске општине Звездара др Гордана Мишев и Душан Игњатовић, као и помоћник председника општине Звездара Ненад Николић. Грађанима су на питања одговарали чланови Комисије за праћење и реализацију јавног конкурса и представници привредних субјеката – извођача радова изабраних на основу јавног позива за привредне субјекте општине Звездара, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нови контејнери у општини Земун

Следећа вест

Измена режима саобраћаја током викенда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *