Позив добровољним даваоцима да дају крв

Нема коментара Share:

02.08.2022.
Институт за трансфузију крви Србије и ове недеље спроводи акцију добровољног давања крви на територији Београда.

У уторак, 2. августа, од 10 до 18 часова, крв могу дати грађани oпштине Савски венац у просторијама Фудбалског клуба „Црвена звезда”, затим у среду, 3. августа, акција ће бити спроведена на општини Нови Београд испред Старог Меркатора у аутобусу за трансфузију крви од 8 до 13 часова, а следећег дана, 4. августа, крв могу дати грађани општине Обреновац у просторијама Црвеног крста од 9 до 14 сати.

У петак, 5. августа, екипе ће бити на општини Чукарица у Пожешкој улици, испред Дома здравља, од 9 до 14 часова.

Акција ће бити организована и у суботу, 6. августа, од 9  до 14 часова на Видиковцу, испред Цркве Светог Преображења Господњег, као и на општини Раковица, испред Шопинг центра „Стадион”, од 13 до 17 часова.

У недеље, 7. августа, акција добровљног давалаштва крви биће организована у трансфузиолошком аутобусу испред Цркве Светог великомученика Пантелејмона у Миријеву од 9 до 13 сати, као и на општини Палилула испред „Big Fashio” шопинг центра и на Вождовцу у Високој школи за пословну економију и предузетништво у просторијама Групе грађана „Моје насеље”, од 10 до 15 сати.

Грађани крв могу дати сваког радног дана у Институту за трансфузију крви у Улици Светог Саве 39 од 7 до 19 часова, а суботом од 8 до 15 часова.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Чистоћа” и сутра наставља третмане сузбијања комараца

Следећа вест

Уређене зоне школа у Ковачевцу и Кораћици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *