„Дечије летње игре” на Савском венцу

Нема коментара Share:

03.08.2022.
Општина Савски венац и овог августа организује културно-уметнички и забавни програм за најмлађе у оквиру манифестације „Дечије летње игре”.

Манифестација ће се у августу одржавати сваке суботе и недеље у Топчидерском  парку, на платоу испред Конака кнеза Милоша, са почетком од 16 часова. Отварање манифестације је у суботу, 6. августа.

Целокупни програм је бесплатан, а најмлађи ће моћи да се друже и забаве уз мађионичаре, кловнове, маскоте, представе, спортске и уметничке забаве и радионице које ће водити аниматори.

Општина Савски венац позива малишане да дођу на „Дечије летње игре” где ће упознати нове другаре, стећи нове вештине и добро се забавити уз квалитетно проведено време.

Општина Савски венац велику пажњу посвећује најмлађим суграђанима и зато организује културно-уметничке, као и забавне манифестације током целе године.

Управо су „Дечије летње игре” једна таква манифестација која се сада већ традиционално одржава сваког августа у Топчидерском парку. Сваке године, десетине малишана се забавља и ужива у интерактивним програмима који се организују у склопу манифестације. Том приликом, на плесним, ликовним, спортским и осталим радионицама деца стичу нове вештине и развијају креативност, саопштили су из Општине Савски венац.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Шапић: Традиционално добри односи између српског и кинеског народа

Следећа вест

„Чистоћа” и сутра наставља третмане сузбијања комараца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *