Улазнице за базен и Зоолошки врт за добровољне даваоце крви

Нема коментара Share:

12.08.2022.
Институт за трансфузију крви Србије организује акције добровољног давања крви на различитим локацијама до краја ове недеље. Даваоци крви ће имати прилику да када добровољно дају крв уживају и у одређеним садржајима који се припремају само за њих.

Данас акцију добровољног давања крви организује Спортски центар „Олимп” од 9 до 13 часова. Првих 50 давалаца крви очекује комплет од пет улазница за базен. У суботу, 13. августа, у оквиру отвореног пливалишта „Кошутњак”, сви који буду дали крв од 12 до 16 часова добиће у знак пажње комплет од три улазнице за базен.

Такође, настављају се акције доборовољног давања крви у сарадњи са „Београдском тврђавом”. У суботу, у трансфузиолошком аутобусу ипсред „Бео зоо-врта”, од 10 до 14 часова одржаће се акција давања крви, а сви хумани суграђани добиће на поклон улазнице за четири програма на Калемегдану – Јура авантура парк, Бео зоо-врт, разгледање средњовековних справа за мучење у Војном музеју, обилазак Сахат и Куле Небојша, као и Римског бунара и барутног магацина.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

У току поступак стављања под заштиту два нова подручја у Београду

Следећа вест

Обновљена унутарблоковска површина у Земуну

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *