Измена режима јавног превоза због радова у Улици Марка Челебоновића

Нема коментара Share:

01.09.2022.
Током извођења радова на редовном одржавању Улице Марка Челебоновића у Београду – фаза 1, од 3. до 9. септембра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови се изводе на делу између зона раскрсница са улицама Партизанске авијације и Рајкове (Др Хуга Клајна) и подразумевају затварање за саобраћај десне коловозне траке Улице Марка Челебоновића (гледано у смеру ка гробљу), при чему ће се коловозна трака за смер према граду користити за двосмерно одвијање саобраћаја, уз забрану десног скретања из Улице партизанске авијације у Улицу Марка Челебоновића.

Возила јавног превоза ће саобраћати на следећи начин: линије 65, 70, 72, 82 и 613 ће у оба смера саобраћати редовно, при чему ће користити коловозну траку која је у редовном режиму намењена за саобраћај ка граду. Линије 74, 75 и 75Н ће у смеру ка граду саобраћати редовно, док ће у смеру ка Бежанијској коси саобраћати улицама Партизанске авијације, Пеђе Милосављевића, Др Хуга Клајна и даље редовно. Линија 76 ће у смеру ка Новом Београду саобраћати редовно, док ће у смеру ка Бежанијској коси саобраћати улицама Партизанске авијације, Пеђе Милосављевића, Др Хуга Клајна, Рајковом и даље редовно. Линија 612 и 708 ће у смеру ка Новом Београду саобраћати редовно, док ће у смеру ка Бежанијској коси саобраћати улицама Партизанске авијације, Пеђе Милосављевића, Др Хуга Клајна, Марка Челебоновића и даље редовно.

Привремено се измешта стајалиште „Николе Добровића”, у смеру према Бежанијској коси, за линије 65, 70, 72, 82 и 613, у Улицу Николе Добровића, на позицију око 80 метара испред зоне раскрснице са Улицом партизанске авијације.

Привремено се измешта стајалиште „Николе Добровића”, у смеру према Бежанијској коси, за линије 74, 75, 76, 612, 708 и 75Н, у Улицу партизанске авијације, на позицију око 40 метара после зоне раскрснице са Улицом Марка Челебоновића.

Привремено се успоставља стајалиште „Пеђе Милосављевића 1”, у смеру према Бежанијској коси, за линије 74, 75 и 75Н, у Улици Пеђе Милосављевића, на позицији непосредно испред зоне раскрснице са Улицом др Хуга Клајна, док ће возила са линија 76, 612 и 708 користити редовно стајалиште „Пеђе Милосављевића” у смеру ка Земуну.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Измена режима рада линија јавног превоза

Следећа вест

Делови Барајева у среду без воде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *