Обележен први дан школе у Земуну

Нема коментара Share:

01.09.2022.
Руководство Општине Земун, заједно са одборницима Скупштине општине, члановима Градског већа и народним посланицима, обишло је основне школе где је са ђацима првацима, родитељима и наставницима поделило радост првог школског дана и уручило ранчеве као подстрек за успешно школовање, саопштено је из Општине Земун.

Првог дана школске године, близу 1.900 ђака првака у 20 земунских основних школа пронашло је на клупама ранчеве и школски прибор, који је и ове године обезбедила Општина Земун у оквиру пројекта „Земунски првак”. 

– Општина Земун наставља да улаже у школску инфраструктуру и подизање нивоа васпитно-образовног процеса. Земунска просвета има континуитет дуг три века. Као настављачи те традиције бринемо о ђацима од почетка школовања, пратећи њихов развој и награђујући њихове успехе – рекао је већник општине Земун Владимир Костић, нагласивши да је важно да заједно радимо како би свака нова генерација имала што боље услове за учење и развој. 

Земун има 17 основних школа, музичку школу, три специјалне и седам средњих школа, као и четири државне високошколске установе.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Први дан школе на Савском венцу

Следећа вест

Градоначелник Шапић: Безбедне зоне за сигурно одрастање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *