Први дан школе на Савском венцу

Нема коментара Share:

01.09.2022.
У оквиру традиционалне акције даривања ђака првака, Општина Савски венац омогућила је поклон-торбе и комплетан школски прибор за све прваке са територије општине, саопштили су из ове градске општине.

Полазницима Основне школе за децу са посебним потребама „Антон Скала” поклоне су уручили председник општине Милош Видовић, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић и помоћница министарке у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић.

Председник Видовић је добродошлицу у школске клупе пожелео првацима Основне школе „Исидора Секулић”.

– Са жељом да најмлађе ђаке подстакнемо на што боље учење, а родитељима да помогнемо да уштеде у кућном буџету, ове године смо торбе првака опремили комплетним прибором који садржи све што им је потребно за почетак школе – навео је председник општине Савски венац.

Он је са задовољством истакао да је лето на Савском венцу прошло у знаку најмлађих јер су се бројне активности Општине односиле управо на одржавање програма за децу, као и уређење игралишта за децу.

– Општина свакодневно мисли о потребама наших малишана и труди се да им обезбеди срећно детињство, што садржајније и безбрижније услове за живот и одрастање на Савском венцу. Осим текућих одржавања свих основних школа на Савком венцу, овог лета смо реконструисали два дечја игралишта, организовали смо и бесплатни летњи спортски камп за децу, приредили манифестацију „Дечје летње игре”, обезбедили донације рачунарске опреме и клима-уређаја за две школе и Предшколску установу „Савски венац”, а нисмо заборавили ни најбоље ђаке осмаке којима смо такође обезбедили вредне поклоне – нагласио је Видовић и поручио да улагање у децу и њихово образовање остаје приоритет Општине Савски венац.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Током викенда бесплатно одношење кабастог и електронског отпада

Следећа вест

Обележен први дан школе у Земуну

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *