Концерт „Музичка визија Балкана” сутра на Ушћу

Нема коментара Share:

02.09.2022.
Први међународни сајам вина „Винска визија Отвореног Балкана” одржава се на Београдском сајму од 1. до 4. септембра под покровитељством влада Србије, Северне Македоније и Албаније, у оквиру иницијативе „Отворени Балкан”. Ово је јединствена манифестација и идеална прилика да се сви радници у производњи вина представе широј јавности и да се вински путеви Балкана позиционирају на светској мапи винских тура и атрактивних туристичких дестинација.

Пратећи програм премијерног одржавања Сајма вина Отворени Балкан је богат и јединствен музички програм на концертном простору Ушће у суботу, 3. септембра, с почетком у 20 часова. Улаз на концерт „Музичка визија Балкана”, којим се промовишу аутентични звук и енергија земаља Балкана је бесплатан за све посетиоце, а капије на концертном простору Ушћа отварају се у 19 часова, најављено је из Секретаријата за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима.

Програм концерта биће реализован према следећем распореду: 

– 20.00 часова – Кармина Бурана

– 21.20 часова – Есма’с Бенд и Захир Рамаданов Брас бенд

– 22.00 часа – Влатко Стефановски трио

– 23.10 часова – Марко Луис

– 00.00 часова – Сатори

– 02.00 часа – крај програма.

Због одржавања концерта „Музичка визија Балкана” доћи ће до измењеног режима саобраћаја и за саобраћај ће у периоду од сутра од 19 часова до 4. септембра до 3 часа бити затворени Булевар Николе Тесле (од Булевара Михајла Пупина до Трешњиног цвета) и Улица ушће (од Булевара Николе Тесле до уласка у ПЦ „Ушће”).

Током одржавања концерта доћи ће и до промене режима рада линија јавног превоза, а Секретаријат за јавни превоз извршио је измену рада линија јавног превоза у зони одржавања фестивала од 19 до 3 часа дана 3/4. септембра 2022. године, тако да ће се возила ЈГП-а за време трајања догађаја кретати измењеном трасом.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Персонализоване картице за категорију „слободних уметника”

Следећа вест

У среду почиње „Земунфест”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *