Потписани уговори са 20 најуспешнијих спортских организација

Нема коментара Share:

07.09.2022.
Вршилац дужности секретара за спорт и омладину Никола Пенић потписао је данас уговоре са 20 спортских организација које у оствариле изузетне резултате на олимпијским и параолимпијским играма у 2021/2022. години.

Он је том приликом нагласио да ће Град Београд у наредном периоду значајно увећати финансијска средства за клубове који су постигли изузетне резултате у претходном периоду.

– У складу са Правилником за изузетни спортски резултат који је израдио овај секретаријат у сарадњи са Спортским савезом Београда, ово су двадесет најбољих спортских организација које ће се финансирати из буџета Града – рекао је Пенић.

Он је поручио да ће његова канцеларија бити отворена сваког дана за примедбе и сугестије за све спортске организације, као и да се нада да ће остварити веома успешну сарадњу.

– Инсистирао сам да ове уговоре потпишемо данас и на тај начин остваримо приснију сарадњу. Свим организацијама искрено честитам на постигнутим успесима и надам се да ће у годинама пред нама постизати још веће резултате. Секретаријат за спорт и омладину ће у наредном периоду имати више средстава за рад него што је до сада био случај. Ово није баш најсјајније време у финансијском смислу, због целокупне глобалне ситуације, али верујем, пошто је и градоначелник из света спорта, да ћемо самим тим имати велику подршку и ветар у леђа даљем улагању у спорт на територији нашег града – рекао је секретар Пенић обраћајући се присутним представницима спортских организација.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

„Трофеј Београда 2022” у спортском риболову

Следећа вест

Међународни београдски пливачки маратон „Ада Међица”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *