Отворен 29. београдски дечји сајам

Нема коментара Share:

10.09.2022.
Заменица градоначелника Београда Весна Видовић отворила је данас традиционални Дечји сајам на простору Савског парка у Београду на води.

– Ово је прилика да се деца друже и уче уз игру, али и начин да покажемо колико Град Београд брине о најмлађима. Приоритет нашег друштва је брига о најмлађима и најстаријима као најрањивијем делу заједнице. Управо се у односу према њима и показује зрелост једног друштва. Град Београд ће наставити да подржава овакве манифестације јер желимо да наша деца расту у безбедном окружењу, здравој средини у игри и дружењу. Ми смо ту како бисмо им то и омогућили – рекла је заменица градоначелника.

Током данашњег и сутрашњег дана, 10. и 11. септембра, уз бесплатан улаз малишани и њихови пратиоци ће моћи да уживају у дружењу са омиљеним јунацима, позоришним представама, непрекидном  забавном програм на бини као и на спортском терену уз бројна такмичења, награде, едукативне радионице и остале занимљиве садржаје прилагођене новонасталим околностима на обезбеђеном отвореном простору већем од 4.000 квадратних метара.

У програму учествују Леонтина Вукомановић, хор „Чаролија” и други дечји хорови, балетски студији, културно уметничка друштва а током оба дана сајма организован је и посебан програм на спортским теренима.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Градоначелник Шапић: Нова пракса радова ноћу за квалитетнији живот Београђана

Следећа вест

У Митровцу на Тари борави 220 корисника Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *