Јединствено управно место у Батајници

Нема коментара Share:

15.09.2022.
У Батајници, на адреси Пуковника Миленка Павловића 3а, у оквиру ЈУМ – Јединствено управно место, грађани на једном месту могу да заврше одређене административне послове. Отворени су шалтери озакоњења, писарнице, Матичне службе, Националне службе за запошљавање и „Поште”, са услугом пријема, испоруке и доставе пошиљки, као и новчаног пословања, а ускоро ће бити отворен шалтер Пореске управе, саопштено је из Општине Земун. 

Радно време је од понедељка до петка, од 7.30 до 15.30 часова, а шалтери „Поште” раде од 8 до 19 часова, а суботом до 14 часова.

Заменик председника општине Земун Жарко Дроњак обишао је Јединствено управно место и том приликом рекао да је суштина његовог програма и отварања да грађани имају на располагању у својој близини исти квалитет услуга и да на једном месту могу да брзо и ефикасно заврше све административне послове. 

Градска општина Земун реализовала је овај пројекат у сарадњи са Министарством државне управе у оквиру програма „Подршка приликом успостављања јединственог управног места јединицама локалне самоуправе и градским општинама”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Нов изглед амбуланте у Великом Мокром Лугу

Следећа вест

Александар Шапић: Боља комуникација са грађанима уз нове мере за стабилно функционисање града

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *