Шапић: Преузимање пореских решења у поштама корисно за грађане Београда

Нема коментара Share:

16.09.2022.
Градоначелник Београда Александар Шапић и в.д. директора Поште Србије Зоран Ђорђевић разговарали су данас о повезивању порескe администрације Београда са Поштом Србије. На овај начин креира се нова услуга која би за пореске обвезнике, физичка лица, омогућила бесплатно преузимање копије решења о утврђеном порезу на имовину на шалтерима пошта са целе територије Града. 

Градоначелник Шапић је истакао да би било изузетно корисно за грађане Београда да се ова услуга успостави.

– Највише пореских обвезника је управо у Београду и зато ће ова услуга итекако бити корисна за суграђане – рекао је први човек престонице и додао да ће се заједно са  в.д. директором Поште Србије Зораном Ђорђевићем заложити да се ова услуга успостави у кратком року.

Ђорђевић је подсетио да Пошта Србије увек и радо ставља на располагање најразвијенију мрежу својих пословница свим партнерима који пружају услуге грађанима и заједнички раде на унапређењу амбијента за њихов свакодневни живот и рад. 

 – Заједно смо на задатку пружања бољих услуга, које штеде време и новац, смањују редове и чекање, олакшавају измирење обавеза – рекао је Ђорђевић.

На састанку су презентована најновија софтверска и апликативна решења Поште Србије.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Више од хиљаду Београђана искористило субвенције Града Београда и купило бицикл

Следећа вест

Промењен режим рада линија јавног превоза због извођења радова у оквиру терминуса „Трг републике” и Улице кнеза Милоша

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *