Најава вебинара „Емоције – како их препознати и управљати њима”

Нема коментара Share:

07.10.2022.
Поводом обележавања Светског дана менталног здравља, Градски завод за јавно здравље Београд организује вебинар „Емоције – како их препознати и управљати њима”, који ће се одржати 10. октобра. Сви заинтересовани вебинару могу приступити од 10 часова преко линка: https://www.zdravlje.org.rs/index.php/2-uncategorised/1137-vebinar-mentalno-zdravlje-2022. Снимак вебинара ће бити након тога доступан на сајту Завода.

Вебинар представља део програма који је посвећен очувању и унапређењу менталног здравља и који се реализује уз подршку Града Београда, односно Секретаријата за здравство Града Београда.

На вебинару ће у улози панелиста и панелисткиња учествовати др Невенка Ковачевић, специјалиста социјалне медицине из Центра за промоцију здравља Градског завода за јавно здравље Београд, др Милутин Костић, психијатар Института за ментално здравље и клинички лекар на Медицинском факултету Универзитета у Београду, један од аутора књиге „Одговорна употреба бензодијазепина”, др Роберто Грујичић, специјализант дечје и адолесцентне психијатрије и докторанд Медицинског факултета Универзитета у Београду који ради у Клиници за децу и омладину, Снежана Мрвић, дипломирани психолог, едукант завршне године психоаналитичке психотерапије, специјализант медицинске психологије, која ради у Клиничком одељењу за кризна стања и афективне поремећаје Института за ментално здравље, и Ивана Луковњак, педагог Основне школе „Кнез Сима Марковић” у Барајеву и психодрамски психотерапеут.

Панелисти ће из свог професионалног угла и области којом се баве пружити информације о значају емоционалне регулације у популацији деце и одраслих, али и код поремећаја личности, о менталном здрављу у социјалном контексту, о промоцији и унапређењу менталног здравља.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Позив добровољним даваоцима крви

Следећа вест

Двадесет трећа „Београдска ролеријада” сутра у центру града

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *