Промена режима рада линија јавног превоза током извођења радова у Улици Максима Горког

Нема коментара Share:

11.10.2022.
Током извођења радова на санацији дефекта на канализационој мрежи у Улици Максима Горког, од данас у 9 часова до 17. октобра доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз. Радови се изводе на коловозу у Улици Максима Горког у зони раскрснице са Улицом господара Вучића, при чему ће та деоница бити потпуно затворена за саобраћај. Током извођења радова возила са линија јавног превоза 25, 25П, 26 и 26Н саобраћаће на следећи начин: 

– у смеру према Вождовцу улицама Максима Горког, Јужним булеваром, Ђердапском, Господара Вучића, Крушевачком и даље редовним трасама; 

– у смеру према Вуковом споменику улицама Крушевачком, Господара Вучића, Грчића Миленка, Јужним булеваром, Максима Горког и даље редовним трасама. 

Привремено се успоставља стајалиштe „Крушевачка” у Улици крушевачкој (смер ка Вождовцу) на позицији ЕД стуба која се налази испред кућног броја 6, односно око 35 метара после зоне раскрснице са Гарибалдијевом улицом.

Привремено се укидају стајалишта „Тетовска”, у оба смера, и „Јужни булевар”, у смеру ка Вуковом споменику.

Возила на измењеном делу трасе користиће следећа стајалишта: у смеру према Вождовцу – „Јужни булевар” у Улици Максима Горког, „Крушевачка” и „Душановац /Пошта/” у Крушевачкој улици, док ће у смеру према Вуковом споменику користити стајалишта „Душановац /Пошта/” и „Крушевачка” у Улици крушевачкој и „МПИ” у Јужном булевару.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Рад линија јавног превоза током извођења радова у Улици Ивана Милутиновића у насељу Борча

Следећа вест

Делови Палилуле у среду без воде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *