Величанствен дочек златних одбојкашица испред Старог двора

Нема коментара Share:

16.10.2022.
Град Београд организовао је вечерас на платоу испред Старог двора величанствен дочек за наше златне одбојкашице, а више хиљада грађана окупило се да заједно са њима прослави још један велики успех, освајање златне медаље и одбрану титуле на светском првенству у Холандији.

Светске шампионке и чланове стручног штаба њиховог тима у Старом двору дочекали су градоначеник Александар Шапић, председник Скупштине града Никола Никодијевић, министар омладине и спорта Вања Удовичић и градски секретар за спорт и омладину Никола Пенић. 

Након пријема спортисткиње су, предвођене најбољом на свету Тијаном Бошковић, традиционално са балкона Старог двора поздравиле окупљене грађане и заслужено добиле овације. Обраћајући се, све оне су рекле да за овакве тренутке вреди живети, радити и играти одбојку, а да је тајна њиховог успеха што Србију носе у срцу, а овај балкон у мислима.

Италијански стручњак Данијеле Сантарели је, обраћајући се, истакао да је овај успех заслужен и да су девојке направиле фантастичну синергију.

Капитен репрезентације Тијана Бошковић је истакла да су сваки дан осећале јаку подршку из Србије. 

– За нас је увек била и биће велика част да иградмо за нашу земљу. Чврсто верујем да се видимо следеће године на истом месту и истим поводом – рекла је Тијана Бошковић.

Грађани који су дошли да подрже наше златне одбојкашице уживали су у музичком програму и ватромету. Химну Србије извео је хор „Чаролија“, наступао је DJ, а атмосферу је посебно подигао „Биг бенд“ Дејана Петровића.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Јесења акција пошумљавања на Савском венцу

Следећа вест

Готово два милиона ноћења у Београду од почетка године

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *