Без воде делови Чукарице, Вождовца, Раковице, Барајева и Лазаревца

Нема коментара Share:

29.10.2022.
Због хитне санације дефекта на потисном магистралном цевоводу фабрике воде „Макиш”, од петка, 28. октобра, у 23.30 сати до недеље, 30. октобра, у 6 сати, умањен притисак и прекиде у водоснабдевању имаће потрошачи у појединим насељима и улицама на територији пет општина. Како је саопштио „Београдски водовод и канализација”, у наведеном периоду прекиде или умањени притисак имаће следећа насеља: Ресник, Железник, Рупчине, Остружница, Пећани, Сремчица, Велика Моштаница, Лештане, Болеч, Траншпед, ИКЕА – комерцијална зона, Мељак, Ненадовац, Баћевац, Пландиште, Глумчево брдо, Стара Липовица, Средњи крај, Стражарија, Караула и Требеж.

Од суботе, 29. октобра, у 6 сати до недеље, 30. октобра, у 6 сати, хитна санација ће се одразити и на водоснабдевање следећих насеља: Умка, Рушањ, Дражановац, Барајево, Баљевац, Врбовно, Лесковац, Степојевац, Прњавор, Трешња, Пут за Малу Иванчу и Крагујевачки пут (од скретања за Малу Иванчу до Прњавора).

За све приоритетне потрошаче обезбеђене су цистерне с водом за пиће, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за основне потребе.  

Стабилизација у водоснабдевању свих потрошача се очекује до недеље у 6 сати.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs. 

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Редовно испирање водоводне мреже на општини Барајево од уторка до суботе

Следећа вест

Одложени планирани радови на водоводној мрежи у општини Земун

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *