Изложба фотографија студената Факултета примењених уметности

Нема коментара Share:

03.11.2022.
Радови студената модула фотографија Факултета примењених уметности са треће године студија изложени су у Галерији Београдске тврђаве, Стамбол капија у Горњем граду, и могу се погледати сваког дана, сем понедељка. Радно време галерије је од 10 до 17 часова и улаз је слободан.

„Фотографија је постала најсавременији и најзаступљенији медиј данашњице, средство комуникације, обавештавања, промоције, забаве и стварања капитала. Она има моћ какву нити један други медиј није имао у историји човечанства. Фотографски језик којим говоре ови млади људи представља вредност за друштво и уметност, они нас враћају на пут којим треба да се иде и промишља у овом медију. Користећи знања стечена образовањем и познавањем савремених тенденција, они стварају визуале читљиве свима, али обојене личним ставом и односом према свету око њих”, наведено је на сајту „Београдске тврђаве”. 

Такође, из овог предузећа најављују да ће у суботу, 5. новембра, у 12 часова, Музички павиљон угостити словачки фолклорни ансамбл „Слук”, који ће извести луткарску представу у оквиру шестог Етно-самита „Традиција нова”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Награђени победници конкурса за „Најлепшу фотографију Земуна”

Следећа вест

Дечји викенд на београдском хиподрому

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *