„Водич кроз српски менталитет” у понедељак у „Ред бару”

Нема коментара Share:

10.11.2022.Београд – препорука британским туристима
Популарна камерна кабаретска представа „Водич кроз српски менталитет”, рађена по чувеној књизи Моме Капора, поново ће бити изведена пред београдском публиком у понедељак, 14. новембра, у „Ред бар” боемском театру, у Скадарској 17. Након бројних гостовања у земљи и региону, Београђани и гости ће уживати у једночасновној представи у којој наши познати глумци Стеван Пиале и Ташана Ђорђевић, уз музичку пратњу Синише Догана, на ироничан и духовит начин описују менталитет српског народа и својеврсни начин живота.

Представа је настала у сарадњи Туристичке организације Београда и Удружења љубитеља Скадарлије, по тексту који је приредила Вјера Мујовић, а која за циљ има неговање боемског духа Скадарлије. Представа је до сада гостовала у Херцег Новом, Бањалуци, Прибоју, Ковину и другим градовима у нашој земљи, а у наредном периоду биће извођена једном месечно у „Ред бару” у Београду.

– Публика с нама и плаче и смеје се, слушајући о томе шта Срби воле, а шта не воле, коме се диве, а кога презиру, шта воле да једу и пију, како проводе своје време, о чему сањају и у шта верују – рекла је Вјера Мујовић.

Карте по цени од 800 динара могу се купити у „Ред бар” боемском театру, Скадарска 17, а резервације су на број 063/287-359.

Играју Ташана Ђорђевић Адамовић и Стеван Пиале, музичка пратња Синиша Доган, музички уредник Раде Радивојевић, избор костима Љиљана Капор и фото Милан Тврдишић. Реализацију представе подржало је Министарство културе и информисања РС.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Одложени радови у Гроцкој

Следећа вест

„Трофеј Београда” у уметничком клизању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *