Промена режима јавног превоза због радова у Улици партизанске авијације

Нема коментара Share:

09.11.2022.
Током извођења радова на редовном одржавању Улице партизанске авијације доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, најављено је из Секретаријата за јавни превоз.

Радови ће се изводити на делу између зоне раскрсница са улицама Марка Челебоновића и Стојана Аралице од 14. до 18. новембра. Радови у овој фази подразумевају затварање за саобраћај десне коловозне траке Улице партизанске авијације (гледано у смеру ка СРЦ „11. април”), при чему ће се лева коловозна трака (гледано у смеру ка СРЦ „11. април”) користити за двосмерно одвијање саобраћаја. Возила јавног превоза ће саобраћати на следећи начин: линија 74 и 75 ће у смеру ка Студентској улици саобраћати трасом: Др Хуга Клајна – Пеђе Милосављевића – Партизанске авијације (лева коловозна трака која ће бити двосмерна за саобраћај) и даље редовном трасом.

Линије 76, 612 и 708 ће у смеру ка Студентској улици саобраћати трасом: Марка Челебоновића – Николе Добровића – Тошини бунар и даље редовном трасом.

Привремено се измешта стајалиште „Николе Добровића”, у смеру ка граду, за линије 74 и 75 у Улицу партизанске авијације, око 100 метара испред зоне раскрснице са Улицом Николе Добровића. Такође се привремено измешта стајалиште „Стојана Аралице”, у смеру ка граду, за линије 74 и 75 у Улицу партизанске авијације, око 40 метара после зоне раскрснице са Улицом Стојана Аралице.

Привремено се успоставља стајалиште „Пеђе Милосављевића 1”, у смеру ка граду, за линије 74 и 75 у Улици Пеђе Милисављевића, на позицији око 60 метара после зоне раскрснице са Улицом др Хуга Клајна.

Возила са линија 76, 612 и 708 ће у смеру ка Студентској улици користити стајалиште „Николе Добровића”, које у редовном режиму користе линије 65, 70, 72, 82 и 613 у Улици Николе Добровића, као и стајалиште „Железничка станица ‘Тошин бунар’” које користе линије 45, 65, 70, 71, 72, 82, 601 и 613 у Улици Тошин бунар.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Радови на замени носача стубова јавне расвете на Бранковом мосту

Следећа вест

Приводи се крају друга фаза реконструкције Улице Павла Вуисића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *