Санација коловоза, тротоара и подземних пролаза у граду

Нема коментара Share:

09.11.2022.
Из Јавног предузећа „Путеви Београда” саопштавају да су у току радови на двадесетак саобраћајница, тротоара и подземних пролаза у граду. Радове махом обављају ЈКП „Београд-пут” и ЈП „Путеви Србије” по протоколу са Градом Београдом. 

На Старом граду санирају се силази у два подземна пролаза – у Сремској и Нушићевој, према уговору о концесији са предузећем ДПЦ. Санација коловоза или коловоза и тротоара обавља се, између осталог, у Милешевској, Бегечкој у Земуну, Руже Јовановића на Звездари, Стаменића крај и Јанка Тешића у Обреновцу, затим асфалтирање тротоара у Патријарха Павла (деоница од 1.700 квадратних метара), као и у Пастеровој, од Делиградске до Др Суботића, те у Сењској (деоница од 2,1 километар) и Космајској (деоница од 1,4 километра) у Сопоту. Радови на санацији коловоза су у току и у Жоржа Клемансоа, Добрачиној и Булевару војводе Бојовића, где се ради фазно. У овој потоњој улици тренутно се ради и трамвајска окретница, укључујући и раскрсницу са Дунавском, где се радови обављају под саобраћајем.  

Екипе „Путева Србије” ангажоване су у Улици Павла Вуисића у Земуну, те у Бојана Ступице и Старе порте на Вождовцу. 

Санација коловоза обавља се у земунској Клаоничкој улици, те у Улици краља Петра у Младеновцу (деоница дуга 2,7 километара), наведено је у саопштењу „Путева Београда”.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Шапић примио амбасадора Јапана и представнике јапанских компанија

Следећа вест

Радно време београдских пијаца на Дан примирја

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *