Измењен режим саобраћаја због снимања филма „Ланчана реакција”

Нема коментара Share:

10.11.2022.
Град Београд и продуцентска кућа „Cobra Film doo” у наредним данима ће реализовати снимање филма „Ланчана реакција” на централним градским улицама, саопштио је Беоком.

Због планиране реализације снимања, у периоду од 12. новембра од 23 до 13. новембра до 4 часа, доћи ће до измењеног режима саобраћаја у зони Студентског трга, према следећем распореду:

  • потпуна обустава саобраћаја у Улици Студентски трг (део од Улице Вука Караџића до 1300 каплара);
  • повремена обустава саобраћаја у интервалима од 3 до 5 минута на окретници линија јавног градског превоза Студентски трг.

Током реализације снимања у планираном временском интервалу, возила са линија јавног превоза саобраћаће на следећи начин:

  • возила са линије ЕКО2, у оба смера ће саобраћати: Коларчева – Трг Републике –  Француска – Цара Душана – Тадеуша Кошћушког и даље редовном трасом;
  • возила са линије 31, као и ноћне линије 29Н, 31Н и 33Н ће излазити из терминуса „Студентски трг” на првом излазу, у висини раскрснице са улицом Вука Караџића, уз повремену обуставу саобраћаја од 3 до 5 минута;
  • возила са линија 22Л, 28 и 41, ће бити пропуштана приликом изласка из терминуса „Студентски трг” уз повремену обуставу саобраћаја од 3 до 5 минута.

Привремено се укидају стајалишта: „Трг републике”, „Студентски трг” у оба смера, „Цара Уроша” у смеру ка Београду на води и „Калемегдан” у смеру ка СРЦ „Милан Гале Мушкатировић” за линију ЕКО2.

На измењеном делу трасе возила са линије ЕКО2, користиће постојећа стајалишта јавног превоза.

За време реализације снимања биће постављена одговарајућа саобраћајна сиганлизација, према елаборату саобраћајног обезбеђења, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

На Дан примирја без моторних возила на Новом гробљу

Следећа вест

Градско првенство у баскету за ученике основних и средњих школа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *