Почеле пријаве за бесплатне новогодишње пакетиће за децу са Савског венца

Нема коментара Share:

01.12.2022.
Градска општина Савски венац и ове године обезбедила je бесплатне новогодишње пакетиће за сву децу узраста до 12 година, која имају пребивалиште на територији општине, саопштили су из ове општине.

Позивају се родитељи да од 1. до 16. децембра преузму ваучере за доделу бесплатних новогодишњих пакетића на писарници Општине Савски венац (Кнеза Милоша 69), сваког радног дана од 8 до 18 часова.

Приликом преузимања ваучера на увид је потребно дати очитану личну карту родитеља и здравствену књижицу детета, или ђачку књижицу за децу школског узраста, те попунити пријавни формулар који ће добити на писарници приликом преузимања ваучера.

Како би нову годину започели са осмехом и празничном чаролијом даривања у којој малишани највише уживају, Општина Савски венац организује 1. јануара 2023. традиционалну новогодишњу манифестацију „Парк отвореног срца”, у 11 часова испред Музеја Југославије. Новогодишњи пакетићи малишанима ће бити подељени на дан манифестације.

Пакетићи се додељују на основу претходно преузетих ваучера које је потребно предати приликом доласка на манифестацију. Све додатне информације у вези ваучера и преузимања пријавног формулара могу се добити позивом на број телефона 011/2061-703, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Позоришне представе овог викенда на Чукарици

Следећа вест

Мобилна експозитура „Поштанске штедионице” на „Ђерму”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *