Председник општине обишао радове у Првомајској

Нема коментара Share:

01.12.2022.
Председник градске општине Земун Гаврило Ковачевић обишао је радове на уређењу унутарблоковске површине у Првомајској улици 37а, где се ради проширење и асфалтирање прилаза како би се омогућио прилаз колима хитне помоћи и ватрогасној служби. Такође, на истој локацији планирано је и уређење дечјег парка, подсећају из Општине Земун.

– Радимо на неколико локација где се сређују унутарблоковске површине и приступне стазе. Извођачи радова су у Златиборској улици од бројева два до шест, где ће бити уређени паркинзи и стазе око зграде. Након тога радови започињу у Улици Милана Узелца и у Марије Бурсаћ код броја 19. За ову годину планирали смо уређење још две локације, Карађорђева 9, унутарблоковска површина, а у Бачкој паркинг са десне стране када се улази из Првомајске улице, који је у доста лошем стању – рекао је Ковачевић и позвао грађане да наставе да шаљу своје предлоге и на тај начин учествују у креирању општинског буџета, јер су и ови радови резултат те непосредне комуникације.

Градска општина Земун у контакту са грађанима и управницима стамбених заједница планира будуће радове на уређењу унутарблоковских површина, урбаних џепова, стаза и тротоара, како би сваки део Земуна био прилагођен потребама становника, саопштавају из ове општине.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

ТОБ-у уручена награда за најбољу туристичку организацију

Следећа вест

Позоришне представе овог викенда на Чукарици

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *