Почиње пријављивање за новогодишње пакетиће на Звездари

Нема коментара Share:

09.12.2022.
Пријављивање за новогодишње пакетиће за децу градске општине Звездара почиње у понедељак, 12. децембра. Право на пакетиће имају малишани рођени од 1. марта 2016. до 31. децембра 2021. године, а који нису уписани у вртић. Сви звездарски малишани који похађају вртиће, свој новогодишњи пакетић, који је обезбедила Општина Звездара, добиће преко свог вртића.

Родитељи, односно старатељи своју децу могу да пријаве онлајн преко званичног сајта општине на имејл: paketici@zvezdara.org.rs или на шалтеру у холу зграде Општине Звездара. Уз пријавни формулар, обавеза је да се од документације пријави фотокопија извода и пријава пребивалишта за дете. Пријављивање за новогодишње пакетиће биће закључено 23. децембра у 15.30 часова.

На шалтеру Општине се преузимају ваучери које треба сачувати и предати их приликом преузимања пакетића. Свечаност и подела пакетића заказани су за четвртак, 29. децембар, у 17 часова у СЦ „Олимп – Звездара” након изведене новогодишње представе, уз дружење са Деда Мразом.

Новогодишњи пакетићи су универзални за све малишане, слатко-сланог садржаја. Како би обрадовала малишане предшколског узраста, Градска општина Звездара је издвојила 12 милиона динара за набавку 10 хиљада пакетића.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Садњом 60 стабала обележен Међународни дан људских права

Следећа вест

Манифестација „Аеробик хепенинг” за рекреативце

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *