Новогодишњи вашар на Звездари

Нема коментара Share:

21.12.2022.
Из Градске општине Звездара су саопштили да ће од 24. до 31. децембра у дворишту бивше фабрике „Клуз” први пут бити организован „Новогодишњи вашар”, који ће свакога дана бити отворен од 17 до 22 часа.

Становници Београда, а посебно житељи Звездаре уживаће у разноврсном програму који ће се одржавати на отвореном и у затвореном простору. Организатори су уз помоћ Градске општине Звездара осмислили програм „Новогодишњи вашар” прилагођен различитим узрастима и интересовањима.

Малишани ће уживати у дечјим представама, креативним радионицама, сликању са Деда Мразом, као и великом броју новогодишњих ђаконија.

Нешто старији моћи ће да се загреју уз кувано вино или ракију, опробају у разним играма и уживају у разноврсном музичком програму, али и да купе уникатне новогодишње поклоне.

На вашару ће учествовати више од 150 излагача са одличном и разноврсном понудом. Међу учесницима вашара у „Клузу” су и Волонтерски сервис Звездаре и Удружење „МНРО” Звездаре чије креативне радионице ће, уз помоћ вештих волонтера, у суботу, 24. децембра, од 16 до 18 часова бити прилика за креативност и усвајање вештине израде честитки и разних новогодишњих украса. Све што направе на радионицама, учесници свих генерација моћи ће да понесу кући као поклон и успомену са вашара. У сарадњи са хуманитарном организацијом „Хуманист” биће организован велики број хуманитарних акција, а једна од њих је и испијање чаја са познатим личностима Србије.

Симболично пуштање лампиона са новогодишњим жељама биће уприличено 29. децембра.

Провод на вашару је загарантован, улаз је бесплатан, а све информације у вези са „Новогодишњим вашаром” заинтересовани могу испратити на Инстаграм профилу „Svaštara Concept Bar”, наводи се у саопштењу.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Почиње допуна месечних карата за јануар 2023. године

Следећа вест

Бајковито наслеђе – дворци, принцезе, принчеви и змајеви

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *