Новогодишњи хуманитарни базар Волонтерског сервиса Звездаре

Нема коментара Share:

08.12.2022.
Волонтерски сервис Звездаре у суботу, 17. децембра, од 12 до 18 часова у ТЦ „Авив парк Звездара” организује традиционални Новогодишњи хуманитарни базар. 

На Базару ће бити изложени новогодишњи украси, употребни предмети од текстила, сетови, надстољнаци, подметачи, уникатне честитке и антиковид маске, уметничке минијатуре настале на радионицама Школе сликања за сениоре, накит и различити предмети којима можемо да обрадујемо блиске особе приликом предстојећих празничних даривања, подметачи, рамови за слике, дрвене кутије, букмаркери, магнети… Реч је о радовима који су настали на креативним радионицама Волонтерског сервиса Звездаре, али и сарадника и социјалних партнера са којима овај сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација из удружења Друштво за помоћ ментално недовољно развијеним особама и ХО Хлеб живота.

Истовремено, у истом термину, волонтерке ће водити креативне радионице намењене најмлађима на којима ће заједно правити новогодишње честитке, украсе и поклоне. Све што направе на радионицама, аутори ће своје радове понети кући. Није потребно посебно пријављивање за учешће на радионицама.

Материјал за радионице обезбедила је Градска општина Звездара, а део материјала су донирали дипломирани правници, генерација 1977. године Правног факултета Београдског универзитета.

Празници су прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога ће сав приход са Базара бити издвојен у хуманитарне сврхе, за помоћ породицама дечaка Виктора и Сергеја које се годинама боре за њихово безбрижно детињство, колико им болести то дозвољавају. Позивамо суграђане да посете Базар и обрадују себе и блиске особе уникатним поклонима, али и да учествују у још једној хуманитарној акцији Градске општине Звездара.

Извор текста и фотографије: www.beograd.rs

Претходна вест

Празнични Пет фестивал

Следећа вест

Град организује свечани дочек Српске нове године на Тргу републике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *